Vår camping Uthyrning Friluftsbutik Boka English Kontakt

Regler & avtal som gäller för Camp Kittelfjäl

Här har vi samlat information som kan vara bra att veta när du bokar campingplats hos oss samt gällande regler och avtal för att alla ska få en bra vistelse hos oss.

 

Avtal för årsplatser och säsongsplatser

Här kan du läsa mer om vilka bokningsregler som gäller när du bokar en plats för säsongen eller ett år och vilka regler som gäller om du vill uppföra ett spiketält.

Läs mer

Ordningsregler

Följande ordningsregler gäller för dem som bor på cår camping och är till för din och de andra gästernas trevnad. Vi hoppas dessa skall göra att du får en trevlig vistelse hos oss.

Läs mer

Bokningsvillkor

Gällande bokningsvillkor för Camp Kittelfjäll och Kittelfjäll Outdoor

läs mer

Minska risken för brand

Husvagnar, husbilar och tält brinner snabbt – ofta är branden över på några minuter. Som campinggäst måste du hjälpa till att minska risken för att brand uppstår eller sprids. En brandvarnare och en gasol- varnare ger tidig varning. Med en handbrandsläckare och en brandfilt får du goda möjligheter att ingripa i ett tidigt skede, oavsett om det är hos dig eller hos grannen det brinner. 

Står tält och campingfordon för tätt är risken stor att en brand sprider sig till grannarna. Det är viktigt att rekommenderade avstånd hålls. Placera gärna husvagnens dragkrok ut mot vägen så att din vagn snabbt kan flyttas om det börjar brinna hos grannen.

Läs mer