Vår camping Stugförmedling Uthyrning Friluftsbutik English Kontakt Boka

Regler & avtal som gäller för Camp Kittelfjäl

Här har vi samlat information, gällande regler och avtal för dig som bokar campingplats eller någon av våra förmedlade stugor. 

 

Avtal för årsplatser och säsongsplatser

Här kan du läsa mer om vilka bokningsregler som gäller när du bokar en campingplats för säsongen eller ett år och vilka regler som gäller om du vill uppföra ett spiketält.

Läs mer

Ordningsregler

Följande ordningsregler gäller för dem som bor på vår campingplats och är till för din och de andra gästernas trevnad. Vi hoppas dessa skall göra att du får en trevlig vistelse hos oss.

Läs mer

Bokningsvillkor

Här hittar du gällande bokningsvillkor för dig som hyr campingplats eller någon av de stugor vi förmedlar.

läs mer

Minska risken för brand

Husvagnar, husbilar och tält brinner snabbt – ofta är branden över på några minuter. Som campinggäst måste du hjälpa till att minska risken för att brand uppstår eller sprids. En brandvarnare och en gasol- varnare ger tidig varning. Med en handbrandsläckare och en brandfilt får du goda möjligheter att ingripa i ett tidigt skede, oavsett om det är hos dig eller hos grannen det brinner. 

Står tält och campingfordon för tätt är risken stor att en brand sprider sig till grannarna. Det är viktigt att rekommenderade avstånd hålls. Placera gärna husvagnens dragkrok ut mot vägen så att din vagn snabbt kan flyttas om det börjar brinna hos grannen.

Läs mer