Vår camping Uthyrning Friluftsbutik Boka English Kontakt

Camp Kittelfjäll - information

 

Vår camping håller öppet året om och ligger centralt mitt i byn Kittelfjäll med direkt närhet till skidliftar, restauranger och leder för längd & turåkning, skoter, vandring, cykling & bara 100meter från Vojmån som är ett fint område för dagsutflykter med flertalet grillplatser och som erbjuder fint fiske för hela familjen under sommaren.

Vår reception hittar ni vid Fjälltorget ett stenkast från campingplatsen, där har vi även vår butik Kittelfjäll Outdoor som säljer produkter från Kittelfjäll och för ett aktivt friluftsliv, under sommaren kan du här även hyra kanot, kajak, båt eller boka guidade turer.

 

Vår reception finns här på Fjälltorget

Hitta till oss

Vi finns mitt i byn Kittelfjäll, längs med Sagavägen med vacker utsikt mot Kittelfjället och Borkafjället. Vår reception hittar du vid Fjälltorget mitt i byn här finns även vår butik & uthyrning Kittelfjäll Outdoor. Vår campingplats och vår servicebyggnad ligger bara några 100meter bort med separat infart från Sagavägen.

Se karta

Reception

Vår reception hittar ni vid Fjälltorget skyltat från Sagavägen. Här finns även vår sportbutik Kittelfjäll Outdoor, samt vår uthyrning av cyklar, båtar, kanoter och kajaker, samt rep & cykelverkstad.

 

 

Se våra öppettider här

Boka 

Vår camping har öppet året om – även om inte personal finns på plats. Och svaret på frågan om du kan checka in utan hjälp av receptionspersonal är självklart, ja! Hos oss kan du komma och gå precis som du vill. Det gäller även när vår reception är stängd.

läs mer och boka

Bokningsregler och avtal

Här har vi samlat information som kan vara bra att veta när du bokar campingplats hos oss med gällande regler och avtal för att alla ska få en bra vistelse hos oss.

Läs mer

Vår servicebyggnad

Alla som bor på campingen har tillgång till vårt fina servicehus med kök, toaletter, duschar och bastu med fjällvärldens bästa utsikt. När ni checkar in får ni tillgång till en tagg som ger er tillgång till huset. Husdjur är såklart välkomna på campingområdet men behöver stanna utanför servicehuset p.g.a. allergier.

Läs mer & se bilder

Platskarta

På vår platskarta får ni en överblick över vår camping och placering av våra campingplatser. 

På området anläggs inför sommaren gräsytor, plantering av träd och ytterligare grillplatser samt aktivitetsområde för barnen.

Västerbotten Experience

Vi är en Västerbotten Experience. Det betyder att du erbjuds genuina upplevelser av Västerbottens kultur och natur när du besöker oss. Som en Västerbotten Experience bygger vi vår verksamhet på hållbarhet. Och med västerbottnisk livsstil och gästvänlighet i fokus.

Håll utkik efter sigillet Västerbotten Experience när du planerar din resa.

Läs mer