Vår camping Stugförmedling Uthyrning Friluftsbutik English Kontakt Boka

Vår servicebyggnad

Alla som bor på vår camping har tillgång till vårt fina servicehus med kök, toaletter, duschar och bastu med fjällvärldens bästa utsikt. 

 

Kök

I vår servicebyggnad har ni tillgång till tre separata matlagningsplatser med spis/ugn och diskmöjligheter, 2 microvågsugnar och en gemensam diskmaskin. I köket finns även ett mindre bord med 2sittplatser, ungsformar, diskmedel, diskborste etc. att tillgå

Sopsortering

Vi är måna om miljön och för oss är det en självklarhet att våra gäster sorterar sitt skräp

Ni sorterar ert skräp och lämnar plast, papper, glas & metall vid återvinningstation vid Fjälltorget. Är ni osäkra på hur ni ska sortera kan ni läsa Vilhelmina kommuns soteringsguide i länk. På campingområdet finns sopbod för hushållsopor där ni lämnar avfall som inte kan sorteras.

Vi har även sopsortering för plast, papper, glas & metall inne i servicebyggnaden, samt pant-tunnor, i omklädningsrum och vid entrén.

 

Se sopsorteringsguide här

Dusch & toalett

Här hittar du ljusa och fräscha toaletter, handfat & duschar och större familjeduschar

Bastu

I vår servicebyggnad finns en bastu med vacker utsikt mot Borkafjället och Kittelfjället. Bastun delas mellan damer och herrar men nås via separata ingångar och duschutrymmen. Bastun går även att boka för utomstående till en kostnad av 100kr/person, kontakta vår reception för mer information.

Tvättstuga

I vår servicebyggnad finns tvättmaskin och torktummalare för er som är gäster på vår camping. Här kan du boka tid för att tvätta kläder, bokning görs på plats.

 

Vid brand eller olycka

Sker det en olycka eller brand ska du ringa 112 för att påkalla hjälp. Om du har laddat ner appen 112 kan räddningstjänsen enkelt se dina koordinater vilket gör det enklare att snabbt hitta fram till er. För er säkerhet är det viktigt att följa gällande regler för brandsäkerhet för att minska brandspridning mellan vagnarna samt att hålla vägar fria för räddningstjänst. Här har vi samlat de viktigast att tänka på när du bor på vår camping.

Bra att veta

  • Vid behov av hjärtstartare finns den närmaste  på Coop Kittelfjäll i värmeskåp längst till vänster på byggnaden.
  • Det finns 2 st brandsläckare i soprummet på campingområden & 1st inne i servicehuset.
Läs mer om brandsäkerhet här