Om campingen Att göra Guidade turer Uthyrning Friluftsbutik Boka English

Högsommarveckor på camp Kittelfjäll - Boka sommaren innan 1juli med 30% rabatt

27 apr 27 aug

Upplev ljusa och ljumma nätter, fjällblomsterprakt och klar fjälluft på Camp Kittelfjäll i sommar och den underbara högsommaren på fjällvärldens kanske vackraste camping som ligger längs med Sagavägen.

Vi firar sommaren genom att erbjuda din som bokar innan första juli och få 30% rabatt på dygnshyran. Bokar du minst tre dygn på Camp Kittelfjäll så bjuder vi på kanot eller båthyran*

Vi firar sommaren genom att erbjuda din som bokar innan första juli och få 30% rabatt på dygnshyran

Bokar du minst tre dygn på Camp Kittelfjäll så bjuder vi på kanot eller båthyran*

*Erbjudandet gäller i mån av plats på vår camping. Erbjudandet om kanot & båthyra gäller för en dag och datum meddelas vid bokningstillfället, gäller i mån av tillgänglighet av kanoter & båtar


Här finns närhet till fina leder för kortare eller längre vandringar. Kanske en tur längs Vojmån som erbjuder bra fiske och flertalet vindskydd och grillplatser. Vojmån ligger bara 100meter från campingen och här finns möjlighet att boka bastu för den som önskar.

Läs mer om allt som destinationen har att erbjuda här>>>


Hos oss kan du hyra kanot/kajak och upptäcka området från vattnet. Kanske paddla en tur längs Vojmån och spana efter bäver eller korsa Borkasjön för att vandra upp till toppen av Borkan längs med tvillingbäckarna.

Läs mer om turer på vattnet här>>>

Läs mer om vår uthyrning här>>>