Vår camping Stugförmedling Uthyrning Friluftsbutik English Kontakt Boka

Såhär enkelt är det att boka, checka in och njuta av din vistelse hos oss.

Vår camping & stugförmedlign har öppet året om – även om inte personal finns på plats. Och svaret på frågan om du kan checka in utan hjälp av receptionspersonal är självklart, ja! Hos oss kan du komma och gå precis som du vill. Det gäller även när vår reception är stängd.

När du har bokat får du ett mail med information.

Boka online här

 

Prislista

Säsongsplats 24-25 1oktober - 31maj 13 400 kr
Årsplats 24-25 1oktober - 31september 14 500 kr
Dygnspris lågsäsong   300kr/dygn inkl elförbrukning
Dygnspris högsäsong sportlov samt påsklov 420kr/dygn inkl elförbrukning
Tältplats - 1person året om 135kr/dygn
Tältplats - 2-6personer året om 225kr/dygn

 

El tillkommer på säsongsplatser och årsplatser & debiteras efter förbrukning 2,40kr/kwh. I priset för säsongsplats/årsplats på campingen ingår rabatt på skipass - 30% på 5-liftkort kopplade till husvagnsplatser (gäller på ordinarie säsongspris).

 


Det finns två olika sätt att boka en plats på vår camping

1. Boka campingplats online

1. Boka: Onlinebokningen är öppen dygnet runt så länge det finns lediga ställplatser.  Vid bokning av ställplats/korttidsplats ingår el och tillgång till servicebyggnad och du betalar enkelt med kort. Platsen blir tillgänglig från kl 12:00 ankomstdagen. Vill du boka årsplats eller säsongsplats - maila oss din bokningförfrågan.

2. Parkera på bokad plats: Du får ett tilldelad platsnummer vid bokningen och incheckning, nummer finns även på bokningsbekräftelse som skickas till din angivna mail, du erhåller även en karta över campingen i receptionen för att parkera på rätt plats. Du checkas in och elen är påslagen på elstolpen. 
 
3. Tagg till servicebyggnad: Om du checkat in under receptionens öppettider erhåller du en tagg till servicehuset. Anländer du utanför receptionens öppetider eller bokat online har du fått ett välkomstmail till din angivna mailadress med kod till som går till en nyckelbox där du hittar nyckel/tagg som går till servicehuset och ger dig tillgång till kök, duschar, toaletter och bastu.
 
4. Jour: Behöver du hjälp finns vi tillgängliga mellan kl 8:00 och 23:00 på telefon 46 0940-165981
 
5.Utcheckning: Du checkas ut automatiskt. Utcheckning sker senast kl 11:00 på avresedagen.

2.Kontakta oss för bokning

1. Boka: Du kan skicka en bokningsförfrågan via e-post genom att använda formuläret nedan, vi kommer att svara så snart vi kan. Om du vill göra en bokning för en års- eller säsongsplats behöver du skicka en bokningsförfrågan, de är ännu inte tillgängliga online. Vid bokning med kort varsel hänvisar vi till vår onlinebokning.

Du kan även nå oss på telefon mellan 8:00 och 23:00, ring 0940-165981 så svarar vi så fort vi kan.

Boka stuga online

1. Boka: Onlinebokningen är öppen dygnet runt så länge det finns lediga stugor. Du söker enkelt fram lediga stugor utifrån datum och antal personer. När du bokat skickas en bekräftelse och faktura på din mailadress.

2. Ankomst: Några dagar innan ankomst för du ett välkomstmail med mer info om incheckning, utcheckning och hur hittar till den bokade stugan, du får tag på nyckel etc.
 
4. Jour: Behöver du hjälp finns vi tillgängliga mellan kl 8:00 och 23:00 på telefon 46 0940-165981
 
5.Utcheckning: Utcheckning sker senast kl 15:00 på avresedagen. I infomailet finns info om städning, var du ska lämna din nyckel etc.